• EWBL 2022/2023

  • 3. místo Chance ŽBL 2022/2023

This text will be replaced

Novou posilou Levhartů pro sezónu 2024/2025 je Tomáš Blažek. Více jak dva metry vysoký basketbalista působil naposledy v dresu SP Basket.

Třiadvacetiletý Tomáš Blažek má za sebou dvě sezóny v první lize. V dresu SP Basket stihl za dva ročníky odehrát 30 utkání, během kterých zapsal 349 minut a zaznamenal 133 bodů. Kromě SP Basket oblékal Blažek současně dres také celku Jižní Supi, kde strávil také část mládežnické kariéry. Teď se jednadvacetiletý rodák z Prahy přesouvá na sever Čech, kde bude hájit barvy chomutovských Levhartů. „Nabídka Chomutova byla nejlukrativnější,“ řekl jasně a stručně Tomáš Blažek.

Dva metry a jeden centimetr vysoký basketbalista je první novou tváří pro výběr Daniela Huška, který před Blažkem podepsal celkem sedm hráčů z loňského ročníku. K šestici Adam Mladý, Filip Morávek, Jakub Seifert, Vít Slabihoud, Jan Vosejpka, Jakub Weig se v nedávné době přidal také Ondřej Kovář. Do tohoto výčtu můžeme ještě přidat trojici mladíků Michal Bureš, Štěpán Polák, Vojtěch Čermák, jenž by měli dostat svou šanci v chomutovském áčku.