• EWBL 2022/2023

  • 3. místo Chance ŽBL 2022/2023

Basketbalová sezóna 2023/2024 už klepe na dveře a každý správný fanoušek chomutovského basketbalu by si měl rozhodně pořídit permanentní vstupenku!

Následující basketbalový ročník přinese chomutovským fanouškům minimálně čtyři seniorské soutěže. Kromě již tradiční účasti v CHANCE ŽBL a první lize mužů, se návštěvníci MSH Chomutov mohou těšit na druhou nejprestižnější evropskou ženskou klubovou soutěž EuroCup, jehož losování proběhne ve středu 9. srpna v německém Mnichově a do souboje o své příznivce se přihlásí také ženský B-tým, který bude hájit barvy Levhartic v druhé nejvyšší ženské basketbalové soutěži v Česku. Pokud bude los příznivý, tak se fanoušci Levhartů dočkají v domácím prostředí také národního poháru.

Na všechny zmíněné soutěže se fanoušci dostanou nejlépe s permanentní vstupenkou, kterou si mohou pořídit za 1 200,- Kč, s tím že si pro ně připravil klub malý dárek. „Každý kdo si permici pořídí, tak dostane podsedák na ty naše tvrdá sedadla v MSH Chomutov,“ říká s úsměvem na tváři majitel klubu Petr Drobný.

Prodej permanentek začne v pondělí 21. srpna v kanceláři klubu vždy od 16:00 do 18:00. Případně je možnost objednat si permici na telefonním čísle 724 658 995.