• EWBL 2022/2023

  • 3. místo Chance ŽBL 2022/2023

Chomutovské Levhartice obhájily loňské prvenství v CHANCE PROFI TOUR 3x3. Čtveřice Bartoňová, Brejchová, Fučíková, Rylichová prohrála ze třinácti duelů pouze jeden.

Po prvenství v Humpolci a v Chomutově byl finálový podnik na programu ve středu 26. června a ve čtvrtek 27. června. Závěrečný podnik letošní Profi Tour hostilo pražské Náměstí republiky, kde však samotné vyvrcholení neproběhlo, neboť kurt v centru města spláchla silná bouře a hráčky se museli přemístit na Letnou, do sportovní haly Královka. Ještě, než se turnaj přesunul do Královky zvládly Levhartice ve středu na Náměstí republiky zdolat brněnské Žabiny výsledkem 14:10. Druhé utkání ve skupině A vyhrály chomutovské hráčky nad KP TANY Brno kontumačně. Dvě výhry poslaly chomutovské šelmy rovnou do semifinále, kde ve čtvrtek vyzvaly Brandýs.


Jak už bylo zmíněno, hrací kurt v centru Prahy spláchla bouře a duel s Brandýsem se tak už uskutečnil na Královce, kde byl semifinálový duel rychlou záležitostí, neboť Levhartice přejely Středočešky 21:7. V samotném finále pak chomutovské hráčky vyzvaly Slovanku, která jediná je dokázala porazit hned v prvním zápase celé tour. Scénář z Humpolce se však neopakoval a Levhartice po výhře 19:13 obhájily loňské prvenství.