• EWBL 2022/2023

  • 3. místo Chance ŽBL 2022/2023

Na konci února bude hostit chomutovská sportovní hala podruhé ve své historii FINAL 4 Českého poháru žen. Kromě domácích Levhartic budou o medaile bojovat brněnské Žabiny, Slovanka a SBŠ Ostrava. Levhartice jsou tak blízko cenné úspěchu. Při poslední účasti FINAL 4 v Chomutově braly Levhartice bronzové medaile, které však získaly potom, co Slavie odstoupila. Levhartice budou potřebovat podporu domácích fanoušků.

Kdo získá první trofej letošní basketbalové sezony? 4 týmy, 4 zápasy, 2 dny a jedna hala. Koncentrace basketbalového napětí je zaručena. Final 4 Českého poháru v basketbalu žen nabízí zajímavou podívanou. Český rekordman v počtu ligových vítězství v řadě, pražský USK, se Českého poháru neúčastní, a tak je cesta na trůn volná.

V neúprosném formátu Final 4 není prostor na chybu. Jediná prohra znamená konec nadějí na zisk zlata. Kdo ani jednou nešlápne vedle? Kdo si z Chomutova odveze zlaté medaile? A kdo vybojuje zbývající dvě sady cenných kovů? Buďte u toho, protože odpovědi na vyřčené otázky se blíží. KUPUJTE VSTUPENKY ZDE